Bloggen om de juiste bezoekers aan te trekken

Bloginhoud maken om uw ideale doelgroep aan te trekken

4 eenvoudige stappen om uw blog op te frissen om meer gekwalificeerde leads te krijgen

Als u een blog heeft, weet u dat het creëren van nieuwe, waardevolle inhoud de sleutel is tot uw algehele succes. Door regelmatig goedgeschreven inhoud te plaatsen, verbetert u uw positie in de zoekresultaten en trekt u bezoekers naar uw bedrijf.


Maar het is niet zo eenvoudig als gewoon een blog schrijven en wachten tot de leads en verkopen binnenkomen. Het kost wat tijd en moeite om SEO-blogposts op je website te optimaliseren, maar het is het waard.

4 eenvoudige stappen

Hier zijn vier eenvoudige stappen om u te helpen het meeste uit uw inhoud te halen:

Onderzoek

1. Begin met het onderzoeken van veel gezochte onderwerpen in Google.

Google AdWords is een geweldig hulpmiddel om u te helpen zoekwoordzinnen met veel verkeer te vinden. Bedenk wat mensen in die Google-zoekbalk typen. Vaak is het "hoe je iets moet doen", dus laat hun nieuwsgierigheid je gids zijn terwijl je aan je blog schrijft.

Hoewel veel gezochte onderwerpen de juiste keuze zijn, moet u proberen de perfecte balans te vinden tussen verkeer en concurrentie. Als je altijd de meest populaire onderwerpen najaagt, zal de concurrentie hevig zijn.

Uw kans dat uw artikel of video bovenaan de zoekresultaten verschijnt, zal een veel grotere uitdaging zijn dan wanneer u iets kiest dat gewild is, maar niet gekke concurrentie.

Goede blogtitel

2. U wilt een blogtitel schrijven die uw doel zoekwoordgroep bevat. De titel van je blog is het eerste dat mensen te zien krijgen, dus het is cruciaal dat het zowel boeiend is als mensen vertelt wat ze uit het lezen ervan zullen halen.

Uiteindelijk moet uw blogtitel zowel lezers als zoekmachines aanspreken. U wilt zich echter nooit concentreren op "schrijven voor de zoekmachines" door uw inhoud vol met trefwoorden te proppen of onhandige zinnen te gebruiken, alleen maar omdat u denkt dat ze goed zijn voor SEO.


Gebruik naast de blogtitel uw zinsdeel zoekwoord meerdere keren op belangrijke plaatsen in uw artikel, waaronder:

Vergeet niet om uw titel, beschrijving en trefwoord metatags te optimaliseren voor meer SEO-sap. Als u WordPress voor uw blog gebruikt, zijn er plug-ins zoals Yoast SEO die het gemakkelijk maken om deze tags snel toe te voegen.

Door trefwoorden zoals merkidentiteit in onze blogposts te targeten, trekken we mensen naar onze site die mogelijk geïnteresseerd zijn in onze diensten.

  • De eerste alinea
  • Ondertitels in het artikel (gebruik header-tags H2, H3 en H4)
  • ALT-tags en bestandsnamen voor afbeeldingen
  • Hyperlinks binnen het artikel
  • De laatste alinea


Links

3. Link naar interessante artikelen.

Het linken naar andere artikelen voegt niet alleen waarde toe voor uw lezers, maar het kan ook uw SEO een boost geven. Je zou iets kunnen zeggen als "Als je deze inhoud leuk vond, zijn hier enkele gerelateerde artikelen die je misschien leuk vindt." U maakt eenvoudig een hyperlink naar de andere artikelen en u creëert interne kruislinks die gunstig zijn voor uw positie in zoekmachines.


Over linken gesproken, waarom zou u geen teasers en links naar uw blogartikelen posten op al uw sociale mediaplatforms? Dit betekent dat inkomende links werken om de populariteit van uw website te vergroten.


Houd een checklist bij de hand (we gebruiken een Excel-spreadsheet) om het gemakkelijk te maken om er een gewoonte van te maken om ervoor te zorgen dat uw bericht naar de juiste kanalen wordt gepromoot.

Consistentie

4. Wees consistent.

Consistentie is de sleutel in alle gebieden van uw bedrijf, en het optimaliseren van uw blog is niet anders. Al deze tips kunnen erg nuttig zijn om uw SEO-verkeer naar uw website te vergroten, maar alleen als u regelmatig nieuwe artikelen plaatst.

Als u al een tijdje niets nieuws op uw website heeft geplaatst, zullen de zoekmachines al snel denken dat uw website is verlaten.

Hoewel het verbeteren van uw SEO en het verhogen van het verkeer naar uw site geen rocket science is, kost het wel tijd en moeite. Er zijn ook een aantal andere technieken die echt zullen helpen, maar het zijn er te veel om hier op te noemen!

Een van de beste dingen die u voor uw bedrijf kunt doen, is het inhuren van een professioneel marketingbedrijf. We hebben een team van professionals die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw blog, het genereren van verkeer en het vergroten van de betrokkenheid.


Artikelbron: http://EzineArticles.com/10439878

Reactie plaatsen
Cookie melding
arrow_drop_up arrow_drop_down